VIKTIG INFO - HYTTEVANNET VÅRT

 
Vellet leverer vaskevann fram til veggen på hytta for de som har ønsket/ønsker det. Vannet tar vi fra Nordre Aurevannsputten.
Det forutsettes at hver hytte sørger for eget drikkevann.

Vannet blir påslått når tempratur og tele tilsier det. Noen ganger til påske, hvis lite tele/frost, andre ganger i begynnelsen på mai.

Pumpen i pumpehuset prøver vi å holde igang hele vinteren. Det er mulighet for å hente vann ved pumpehuset fra en slange som sørger for sirkulasjon til pumpen. Hvis vi skulle være uheldig og strømmen går og innlegget fryser, kan det ta litt tid før vi får slått på vannet igjen på våren. Innlegget til pumpen ligger i et skyggefullt og kaldt område så dette fryser igjen etter noen timer uten sirkulasjon.

Vannet blir som regel stengt i månedskifte september/oktober, men hvis det fremdeles er varmt i været uten frostnetter, og det passer for de som steller med vannet, hender det at det er på lengre. Men i denne perioden kan vannet bli stengt og nedtappet uten varsel.

Ledningsnettet er langt og det forekommer skader fra dyr, frost, skistaver etc. fordi ledningene ligger delvis oppå terrenget.


- Les også om strømmen
 
 
Dalbekk Vel   -   Leder: framoh@hotmail.com